André Jacquart
Po čtyři generace se rodina Jacquartů věnovala pouze pěstování révy v Cote des Blancs a prodeji hroznů věhlasným šampaňským domům.
Změna nastala až v roce 1958, kdy André Jacquart začal vyrábět svá vína z vinic v Le Mesnil-sur-Oger. V roce 2004 se rodina Jacquartů stěhuje z Le Mesnil do Vertus a přikupuje další vinice v Le Mesnil-sur-Oger. Dnes v čele společnosti stojí vnučka Andrého Jacquarta, Marie Doyard. Champagne André Jacquart má k dispozici aktuálně 24ha vinic v Le Mesnil-sur-Oger a Vertus, které jsou obhospodařovány organicky. Ze sklepa byly odstraněny téměř všechny nerezové tanky, které byly nahrazeny burgundskými sudy. Valná většina vína tedy fermentuje a zraje v dubových sudech, ve sklepích pak stráví minimálně 4 roky a mají buď nízkou, nebo žádnou dosage. Světovými znalci jsou pak jejich vína přirovnávána k „high class Puligny–Montrachet“ (Richard Juhlin) nebo Meursault s “perláží navíc” a právem jsou oceňována jako jedny z nejlepších blanc de blancs současnosti. Vertus Experience navíc byl vyhlášen v letech 2017 i 2018 za nejlepší neročníkové Champagne na britském trhu, dle Decanteru.